4-tedenski program
za moške, ki si želijo bolj športne postave, več energije in boljšo produktivnost

Ciljno usmerjen, raznolik in enostavno prikazan trening program s prehransko podporo

To je program za vse moške, ki si želijo več energije, top postavo, boljši fokus in enostavno postati močnejši.

Vem, na spletu obstaja malo morje trening programov in verjetno se sprašuješ zakaj bi ta trening program bil drugačen od ostalih.

Enostavno, res je preprost, sestavljen iz osnovnih vaj in brez kakršnegakoli kompliciranja. Osnove treninga so tiste katerim se znova in znova vračamo ter jih poizkušamo izboljšati.

KAJ PRAVIJO STRANKE

"V življenju najbolj cenim čas, saj je edina nenadomestljiva in končna "dobrina" v življenju. Blažev način dela je že od samega začetka oblikovan tako, da je moj čas najbolje izkoriščen. Vedno je točen, pravzaprav celo predčasen, da lahko z vadbo začneva ob dogovorjeni uri. Ob tem, spa je vadba zasnovana, umeščena in razmejena na način, da so se že zelo hitro pokazali prvi učinki vloženega truda. Nadvsem pa me je navdušila Blaževa strokovnost, saj nobena vaja ni bila brez razloga, nobena bolečina ni ostala nepojasnjena in nobena napaka ni ostala nepopravljena."
Bojan A.
Vedno sem bil prepričan, da osebnega trenerja ne potrebujem, dokler nisem imel priložnosti sodelovati z Blažem. Blaž mi je pokazal, da je moj potencial mnogo večji ter mi predstavil načine treningov, ki jih z lahkoto vpeljem v svoj dinamični življenjski slog. Njegovi treningi so učinkoviti, strokovni, poučni in nenazadnje zabavni.
Jasmin D.
Kaj mi je všeč na treningih z Blažem? Vedno je fokusiran na pravilno izvedbo, nastavi ravno pravo težo in poskrbi, da trening nikoli ni dolgočasen. Zelo veliko pozornosti posveti lastnemu izobraževanju, kar se kaže v inovativnih pristopih. Program vadbe je vedno prilagojen ciljem in seveda zmožnostim posameznika. Ura treninga mine v sproščenem vzdušju, s prijetno utrujenostjo in z zavestjo, da si naredil nekaj dobrega zase.
Robert V,

TRENING

S klikom na ime vaje se ti odpre novo okence z video izvedbo vaje. Na tak način boš tudi pisna navodila lažje razumel.

Vedeti moraš eno stvar in to je…

 

Da je trening sestaveljen tako, da ga lahko izvajaš samo v fitnesu.

 

Zakaj?

 

Ja, vsi smo začeli doma s skleci in drogom med vrati.  Ampak takrat smo bili mulci in je naše življenje poteklo malo drugače.

 

Zdaj je tvoj urnik verjetno veliko bolj zaseden in zato si ne moreš privoščit slabega treninga. Zato rabiš nek prostor kjer imaš lahko fokus samo za trening.

 

IN TO JE  FITNES

 

Fitnes je prostor kjer se trenira in čisto nič drugega. 

 

In če želiš svoj trening opraviti konkretno in učinkovito potem tudi potrebujš prostor kjer lahko to narediš.

PREHRANSKI DEL

Če upaš na jedilnik, te moram žal razočarati. List paprija ti ne more diktirati kaj, koliko in kdaj boš jedel. Tako stvari ne funkcionirajo v realnem življenju.

Sam sem se raje osredotočal na osnovna prehranska navodila. Tako kot pri treningu tudi pri prehrani osnove igrajo glavno vlogo.

OK COACH, AMPAK KAJ TOČNO PA KUPUJEM?

Priznam, vprašanje je na mestu.

Seveda bi lahko kjerkoli na spletu poiskal kakšno kopijo programa od nekoga, ki se je odločil svoj trening deliti s širnim svetom.

 

Verjetno te bodo tudi drugje zasipali z gratis programi, ki ti bodo obljubili -10, -20 ali celo -30kg v 14 dnevih in ti na koncu ponudili še 5 drugih stvari za katere boš moral plačati.

 

TOP!

 

Ampak glej…

 

Jaz nisem eden tistih trenerjev, ki bi ti zastonj ponujal program in ti obljubljal nemogoče rezultate samo zato, da ti na koncu prodam drag in zate neuporaben prehranski dodatek.

ZATE SEM PRIPRAVIL VEČ...

 • E-Book s trening programom

  Skrbno zasnovan trening program s katerim boš na enostaven način spoznala vaje v fitnesu in jih tudi razumel.

 • Slikovni in video prikaz vaj

  Vem, da ti marsikatera vaja trenutno še ni blizu. Zato sem zate pripravil slikovni in video prikaz vaj s katerimi boš vaje hitro in preprosto osvojil.

 • Nujne prehranske osnove

  V knjižico sem zapakiral tudi nekaj osnov prehrane, da boš bolje razumel kaj moraš spremeniti, koliko hrane zares potrebuje tvoje telo in kako to zgleda v praksi.

 • Primere okusnih receptov

  Hrana je veliko več kot neke naključne izbrane številke ali cel kup prehranskih dodatkov. Želim si, da preizkusiš kaj novega in v hrani zares uživaš - tako boš tudi najlažje spremenil svojo prehrano na bolje.

POSEBEN BONUS ZATE:

 • Podpora v zaprti skupini

  Vse zgoraj našteto bi bilo že dovolj, a sem želel narediti še nekaj EKSTRA! Na omrežju Facebook sem pripravil zaprto skupino v kateri bom odgovoril na tvoja vprašanja in podal še nekaj dodatnih nasvetov za vsakdan.

 • 20 min osebni posvet za tvoj uspeh

  Ko boš pogledal ceno boš verjetno mislil, da se mi je totalno zmešalo. Denar pač ni moja prioriteta! Želim si, da ti zares uspe in sem zato na voljo tudi za tvoj čisto osebni 20 minutni posvet, ki ga opraviva v živo ali preko zoom-a.

BLAŽ, KOLIKO PA PLAČAM?

Za nekaj takšnega bi po vseh pravilih moral računati med 150€ in 250€, a kot sem obljubil sem ta program sestavil z drugačnim namenom kot zgolj zaslužek.

Ker si res želim, da ti čim prej uspe in vem, da ti bo tole prišlo še kako prav, a bi te previsoka cena znala od tega odvrniti, sem se odločil, da ceno spustim na  pičlih 17€!

 

Česa takšnega še nisem naredil in močno upam, da me zaradi tega kasneje ne bo bolela glava.

Aja, še to…

Ta cena vsebuje vse zgoraj našteto in te ne obvezuje k ničemur.

Ne gre za kakšno čudno finto po kateri bi potem plačevala vsak mesec naročnino ali bi bila zavezana k nakupu kakšnih produktov.

Ne, tvoja cena je 17€ in pika!

To delam predvsem zato, ker želim, da končno narediš korak v pravo smer.

Tole je tvoj naslednji korak

Spodaj najdeš gumb za nakup tvojega 4-tedenskega programa.

S klikom na ta gumb prideš v  košarico, po izvedbi nakupa pa te najkasneje v roku 48 ur kontaktiram in povabim v našo zaprto skupino.

Komaj čakam, da se spoznava.

Lep pozdrav,

tvoj trener Blaž