4-tedenski program
za ženske, ki si želijo nazaj svojo postavo in samozavest

Ciljno usmerjen, raznolik in enostavno prikazan trening program s prehransko podporo

To je program za vse ženske, ki si želijo več energije, top postavo in se ponovno počutiti dobro v svoji koži.

Vem, na spletu obstaja malo morje trening programov in verjetno se sprašuješ zakaj bi ta trening program bil drugačen od ostalih.

Enostavno, res je preprost, sestavljen iz osnovnih vaj in brez kakršnegakoli kompliciranja. Osnove treninga so tiste katerim se znova in znova vračamo ter jih poizkušamo izboljšati.

KAJ PRAVIJO STRANKE

Blaž je zelo skrben in pozoren trener. Vaje sproti prilagaja mojim zmožnostim in željam. Zelo ustrežljiv je tudi glede urnika, kar mi veliko pomeni, saj le tako lahko ujamem redni ritem vadbe. Pomagal mi je premagati težave, povsem mu zaupam. Trening z njim je zabaven, saj zna napore spremeniti v motivacijo. To pa je - poleg očitnega napredovanja - dober razlog, da vztrajam.
Ana K.
Osebno imam raje gibanje zunaj in je fitnes zadnje kar mi pride na misel. Vseeno pa razumem, da je to kozmetika za telo, ki si jo nekako želim in potrebujem. Kar nekaj časa sem iskala trenerja, ki bi ustrezal moji predstavi. Kot dobrega osebnega trenerja si predstavljam nekoga, ki ima oseben stik in obenem ohrani mejo zasebnosti. Ki je dostopen in se vse skozi tudi sam izpopolnjuje. Ki, ko naleti na dilemo to vzame kot možnost za dodaten razvoj pri njem samem in kasneje odgovori na vprašanje tudi meni. Nekdo, ki ima resnično veselje do dela, ki ga opravlja in nikoli svojim strankam ne postavlja ciljev, ki jih pišejo knjige ampak presodi vsakega individualno, obenem pa pokaže tudi strogost, ko gre za doslednost zadanega. Nekoga, ki je v poplavi vseh modernih smernic prizemljen in postavlja zdravo presojo in zdravje na prvo mesto. Vse navedeno sem našla pri Blažu. Njemu se lahko zahvalim, da so, navkljub odporu do fitnesa, minute pri vadbah prehitro minevale. Nad raznolikostjo vaj sem aboslutno fascinirana. Blaž je lepo skrbel tudi za moje prehranjevalne navade, ki sva jih v zglednem času uspela lepo izpiliti. Vzdržujem jih še danes in se počutim odlično. Prenesla sem jih celo še na moža. Toplo ga priporočam vsem, ki ste našli svoj delček v tem zapisu.
Tanja B.
Treningi pri Blažu so super! Tudi po napornem deloveniku se z lahkoto odpravim še na vadbo pod njegovim vodstvom. Je odličen motivator. S svojim smislom za humor vadbe z njim niso samo trdo delo, ampak tudi sprostitev. Rezultati se tako praktično pojavijo kar sami.
Lara N.

TRENING

S klikom na ime vaje se ti odpre novo okence z video izvedbo vaje. Na tak način boš tudi pisna navodila lažje razumela.

Vedeti moraš eno stvar in to je…

 

Da je trening sestaveljen tako, da ga lahko izvajaš samo v fitnesu.

 

Zakaj?

 

Oprosti, ampak doma je enostavno prveč distrakcij, da bi lahko redno in kvalitetno trenirala.

 

Tudi sama efektivnost treninga v fitnesu je boljša kot pa, če bi trenirala doma.

 

Ko enkrat vstopiš v fitnes, lahko počneš eno stvar in to je, da treniraš ter čisto nič drugega.

 

Razen, če bi rada izstopala kot tista, ki v fitnesu nič ne dela.

 

Tega, pa si verjetno res ne želiš.

PREHRANSKI DEL

Če upaš na jedilnik, te moram žal razočarati. List paprija ti ne more diktirati kaj, koliko in kdaj boš jedla. Tako stvari ne funkcionirajo v realnem življenju.

Sam sem se raje osredotočal na osnovna prehranska navodila. Tako kot pri treningu tudi pri prehrani osnove igrajo glavno vlogo.

OK BLAŽ, AMPAK KAJ TOČNO PA KUPUJEM?

Priznam, vprašanje je na mestu.

 

Seveda bi lahko kjerkoli na spletu poiskala kakšno kopijo programa od nekoga, ki se je odločil svoj trening deliti s širnim svetom.

 

Verjetno te bodo tudi drugje zasipali z gratis programi, ki ti bodo obljubili -10, -20 ali celo -30kg v 14 dnevih in ti na koncu ponudili plačljiv herbalifeshake.

 

TOP!

 

Ampak glej…

 

Jaz nisem eden tistih trenerjev, ki bi ti zastonj ponujal program in ti obljubljal nemogoče rezultate samo zato, da ti na koncu prodam drag in zate neuporaben prehranski dodatek.

ZATE SEM PRIPRAVIL VEČ KOT DRUGI...

 • E-Book s trening programom

  Skrbno zasnovan trening program s katerim boš na enostaven način spoznala vaje v fitnesu in jih tudi razumela

 • Slikovni in video prikaz vaj

  Vem, da ti marsikatera vaja trenutno še ni blizu. Zato sem zate pripravil slikovni in video prikaz vaj s katerimi boš vaje hitro in preprosto osvojila.

 • Nujne prehranske osnove

  V knjižico sem zapakiral tudi nekaj osnov prehrane, da boš bolje razumela kaj moraš spremeniti, koliko hrane zares potrebuje tvoje telo in kako to zgleda v praksi

 • Primere okusnih receptov

  Hrana je veliko več kot neke naključne izbrane številke ali cel kup prehranskih dodatkov. Želim si, da preizkusiš kaj novega in v hrani zares uživaš - tako boš tudi najlažje spremenila svojo prehrano na bolje.

POSEBEN BONUS ZATE:

 • Podpora v zaprti skupini

  Vse zgoraj našteto bi bilo že dovolj, a sem želel narediti še nekaj EKSTRA! Na omrežju Facebook sem pripravil zaprto skupino v kateri bom odgovoril na tvoja vprašanja in podal še nekaj dodatnih nasvetov za vsakdan.

 • 20 min osebni posvet za tvoj uspeh

  Ko boš pogledala ceno boš verjetno mislila, da se mi je totalno zmešalo. Denar pač ni moja prioriteta! Želim si, da ti zares uspe in sem zato na voljo tudi za tvoj čisto osebni 20 minutni posvet, ki ga opraviva v živo ali preko zoom-a.

BLAŽ, KOLIKO PA PLAČAM?

Za nekaj takšnega bi po vseh pravilih moral računati med 150€ in 250€, a kot sem obljubil sem ta program sestavil z drugačnim namenom kot zgolj zaslužek.

Ker si res želim, da ti čim prej uspe in vem, da ti bo tole prišlo še kako prav, a bi te previsoka cena znala od tega odvrniti, sem se odločil, da ceno spustim na  pičlih 17€!

 

Česa takšnega še nisem naredil in močno upam, da me zaradi tega kasneje ne bo bolela glava.

Aja, še to…

Ta cena vsebuje vse zgoraj našteto in te ne obvezuje k ničemur.

Ne gre za kakšno čudno finto po kateri bi potem plačevala vsak mesec naročnino ali bi bila zavezana k nakupu kakšnih produktov.

Ne, tvoja cena je 17€ in pika!

To delam predvsem zato, ker želim, da končno narediš korak v pravo smer.

Tole je tvoj naslednji korak

Spodaj najdeš gumb za nakup tvojega 4-tedenskega programa.

S klikom na ta gumb prideš v  košarico, po izvedbi nakupa pa te najkasneje v roku 48 ur kontaktiram in povabim v našo zaprto skupino.

Komaj čakam, da se spoznava.

Lep pozdrav,

tvoj trener Blaž