TRENING ZA VSE MOŠKE, KI SO PRIPRAVLJENI NA TRUD IN DELO TER S TER popeljati Kakovost ŽIVLJENJA NA POVSEM DRUG NIVO.

STARI, ČAS JE, DA POSKRBIŠ TUDI ZASE!

Zagotovi si svoj prvi 30min brezplčani sestanek na katerem se spoznava, predstaviva svoje cilje in želje ter ugotoviva ali sploh lahko sodelujeva.

CELODNEVNA PODPORA

Izobraževnje, vodenje in motivacija.

PREHRANSKI COACHING

Prehransko vodenje, brez jedilnikov in diet.

PERSONALIZIRAN TRENING PROGRAM

Trening program, ki je sestavljen samo zate.

GYM24 LJUBLJANA

Kje potekajo trening?

OSEBNI TRENING, KI SE PRILAGAJA TVOJEMU "LIFESTYLU" IN NE OBRATNO.

Največja napaka, ki jo stori večina moških je, da svoj življenski stil prilagaja treningu in prehrani ter ne obratno. Ravno s tem naredijo neprkatične in nevzdržne pogoje, ki jim je nemogoče slediti dlje časa. Temu sledijo stres, razočaranje, žalost, izčrpanost, slabša samozavest in obupanje.

 

Moj prvi cilj je, da trening in prehransko prilagodiva tebi. Tvojemu načinu življenja, tvojmu urniku in tvojim obveznostim. Na tak način je veliko lažje vzpostaviti pogoje pod katerimi lahko deluješ efektivno dlje časa oz. dosegaš dolgoročne rezultate.

BREZ JEDILNIKOV, DIET IN NEPOTREBNEGA KOMPLICIRANJA

Sam v življenju redko kompliciram in enako velja za delo z mojimi strankami. Osnove treninga in prehrane so tiste, ki jih rabi 99,99% moških, ki si želijo imeti bolj mišičasto postavo, več energije, boljše počutje, boljšo produktivnost in tako naprej.

 

Prav zato ti list papirja ne more diktirati kaj, kdaj in koliko moraš pojesti. Prvo kot prvo nisi star 5 let, da ti nekdo govori kaj moraš jesti in drugo, slej kot prej boš ta list papirja zabrisal v koš in se spet lotil svojih starih navad.

KAJ VSE PRIDOBIŠ Z OSEBNIM TRENINGOM?

Več energije in boljše počutje (to je običajno prva pozitivna lastnost, ki se pokaže. Tudi, ko prideš domov po delu, boš še vedno imel dovolj energije, da kvalitetno preživiš čas s svojo družino, prijatelji in urediš ostale obveznosti.)

Bolj mišičasta postava (druga pomembna lastnost treninga je pridobivanje mišične mase in s tem tudi oblikavnje tvoje postave. Mišična masa je prav tako pomembna za samo funkcionalnost telesa)

Boljša kvaliteta spanca (po opravljenjem treningu smo v večernih urah prej zaspani saj naše telo potrebuje počitek, da se lahko mišice regenerirajo. Prav tako bo daljši globok spanec, saj je ravno ta del spanca najbolj pomemben za samo regenracijo.)

Večja samozvest (kadar se počutiš boljše in bolj zdravo si avtomatično tudi bolj samozavesten. In verjemi mi, to ljudje tudi opazijo).

Boljši fokus in produktivnost

Večja telesna moč (s treningom naše mišično tkivo poškodujemo, kar pomeni, da se mora tudi obnoviti in adaptirati. S tem se poveča tudi mišična moč.)

Oblačila stojijo lepše (posledica lepše postave je prav tako lepše prileganje oblačil. Lepo oblikovana ramena, hrbet, roke, zadnjica, prsa, itd. Vse to pripomore k temu, da izgledaš fantastično v svojih novih kosih oblačil.)

Večji libido (zmanjšanj libido je posledica nizkega nivoja testosterona. Nizek nivo testosterona pa je predvsem posledica neaktivnega življenja. S tem, ko začnemo trenirati se nivo tega hormona poviša in s tem tudi tvoj libido.)

Odpravljanje nepotrebnih bolečin in poškodb (sedeč in neaktiven način življenja, sta običajno glavna dva razloga zaradi katerih pride do nepotrebnih bolečin in poškod. Prav trening oz. povečanje mišične mase in gibljivosti sklepov ter boljše telesne funkcionalnosti je najboljša preventiva.)

ŠE VEDNO PREVEČ MOŠKIH NE ŽIVI TAKO KVALITETNO KOT BI LAHKO

In tukaj ne mislim na denar. Res je, da nam tudi denar pomaga živeti bolj kvalitetno vendar ne v smislu zdravja, počutja, fizične in mentalne pripravljenosti. To je nekaj kar denar ne more kupiti.

 

Stres, preutrujenost, nenaspanost, malo energije, slaba fizična pripravljenost in še bi lahko našteval. Vse to so stvari s katerimi se srečuje veliko moških v današnjem času.

 

Vedeti moraš, da so vse to stvari, ki jih lahko popraviš s pravilno prehrano in rednim treniranjem. Vendar na tebi je, da začneš in postaneš del 15% moških na svetu, ki redno treniranjo vsaj 2-3x tedensko.

 

In kot zanimivost, manj kot 1 % ljudi lahko dvigne 100kg bench pressa. Jaz sem svoje delo že opravil.

 

Dobrodošel med nami!

NE ČAKAJ NA PRAVI TRENUTEK IN ZAČNI ZDAJ!

Prijatelj, roko na srce, če boš čakal kot zdaj zato, da bi boš lahko začel trenirati te moram razočarati., Velika verjetnost je, da ga ne boš imel. Saj veš vedno se najde neka nova stvar, ki od tebe zahteva dodaten čas, trud in denar.

 

Stres, preutrujenost, nenaspanost, malo energije, slaba fizična pripravljenost in še bi lahko našteval. Vse to so stvari s katerimi se srečuje veliko moških v današnjem času.

 

Edina razlika je, da ti bo osebni treninga pomagal izboljšati kvaliteto časa prav pri vseh področjih v tvojem življenju. Prav zato je osebni trening investicija in ne samo še ena stvar, ki to bo vzela dodaten čas in denar.

 

Večina mojih dolgoletnih strank so podjetniki ali pa so zaposleni na višjih položajih in povem ti, da če bi oni čakali, da bood imeli več časa, ne bi nikoli začeli trenirati.

 

Trening ti ne bo vzel čas ampak ga bo izboljšal.

KAKO POTEKA OSEBNI TRENING?

30 MINUTNI BREZPLAČNI SESTANEK

Najin prvi sestanek je namenjen temu, da se spoznava in izmenjava pomembne inforamcije s katerimi lahko začneva učinkovito sodelovati.

PODROBNA ANALIZA NA PODROČJU TRENINGA

Najin prvi trening je namenjen za analizo tvoje trenutne fizične pripravljenosti in gibalnih sposobnosti. Tako lahko sestavim tebi osebno prilagojen trening program.

PODROBNA ANALIZA NA PODROČJU PREHRANE

Prehrana je za mnoge malenkost bolj zapletena stvar in zato potrebuje nekaj več moje pozornosti in podpore, ki si jo deležn prav vsak dan

SKUPAJ DOLOČIVA REALNE CILJE

Če so tvoji cilji visoki ni s tem prav nič narobe. Pomembno pa je, da skupaj določiva realne cilje oz proces preko katerega bova dosegala manjše cilje

CELODNEVNA PODPORA

V aplikaciji Whatsapp ustvariva skupni pogovor kjer sva redno v kontaktu. Kakršnokoli pomoč porebuješ me imaš vedno na voljo tukaj ali pa v živo na treningih.

DNEVNIK PREHRANE

Po analizi prehrane bova ustvarila dnevnik prehrane preko katerega bova vsakodnevna spremljala kaj, kdaj in koliko poješ. Na tak način lahko veliko lažje gradiva.

KAKŠNA PA JE CENA?

Pri tem odgovoru ne bom ovinkaril, saj takšna storitev ne spada med najcenejše na trgu…

 

Res je, brez dvoma lahko najdeš trenerje, ki bodo za svoje delo zahtevali veliko manj. Ampak, če ti je za izboljšanje tvojega življenja, več energije za družino ali pa tvoj posel škoda odšteti nekaj več denarja in s tem imeti nekaj bolj kvalitetno storitev, potem tako ali tako nisva kompatibilna, saj se najini pogledi preveč razlikujejo.

 

Za 1 individualno uro v fitnesu moje stranke plačajo 60€…

 

Oba veva, da se v tej eni uri ne bo dalo storiti prav veliko. Prav zato svojim strankam vedno priporočan sodelovanje, ki je razdeljeno na 8-12 ur na mesec (tako kot to počnejo moje dolgoletne stranke).

 

To je po mojih izkušnjah nek minimalni časovnio vložek, ki daje dovolj dobre rezultate.

Odločil sem se tole zapakirati v mesečni paket najinega sodelovanja, ki te bo stal precej manj kot bi me plačal za vsako posamezno uro treninga.

 

Na voljo sta  dve možnosti:

2X TEDENSKO

Trening poteka 2x tedensko v GYM24
350
  NA MESEC
 • PERSONALIZIRAN NAČRT TRENINGA
 • PERSONALIZIRAN NAČRT PREHRANE
 • MOJA DNEVNA PODPORA
 • PREHRANSKI COACHING
 • ONLINE COACHING
 • PAKET 8 TRENINGOV/MESEC

3X TEDENSKO

Trening poteka 3x tedensko v GYM24
420
 NA MESEC
 • PERSONALIZIRAN NAČRT TRENINGA
 • PERSONALIZIRAN NAČRT PREHRANE
 • MOJA DNEVNA PODPORA
 • PREHRANSKI COACHING
 • ONLINE COACHING
 • PAKET 12 TRENINGOV/MESEC
POPULARNO

TRENING Z MOJIM VAROVANCEM IGORJEM

Ker je moj urnik skozi leto večino časa dokaj poln je Igor tisti, ki mi pomaga pri prevzemanju strank za katere enostavno ni več prostega termina.

 

Če si ti morda moje cene zdijo nekoliko predrage bo Igor prav tako boljša izbira zate.

 

Še vedno boš deležen moje podpore in vodenja “iz ozadja” kar pomeni, da za manjšo ceno dobiš dva trenerja.

 

Definitvno pa je Igor nekdo, ki mu popoloma zaupam prav vsako stranko. Njegova kvaliteta dela in odnos s strankami je vedno profesionalen, sproščen, miren in samozavesten.

 

In to je nekaj kar cenim jaz in moje stranke.

2X TEDENSKO

Trening poteka 2x tedensko v GYM24
280
NA MESEC
 • PERSONALIZIRAN NAČRT TRENINGA
 • PERSONALIZIRAN NAČRT PREHRANE
 • MOJA DNEVNA PODPORA
 • PREHRANSKI COACHING
 • ONLINE COACHING
 • PAKET 8 TRENINGOV/MESEC

3X TEDENSKO

Trening poteka 3x tedensko v GYM24
330
NA MESEC
 • PERSONALIZIRAN NAČRT TRENINGA
 • PERSONALIZIRAN NAČRT PREHRANE
 • MOJA DNEVNA PODPORA
 • PREHRANSKI COACHING
 • ONLINE COACHING
 • PAKET 12 TRENINGOV/MESEC
POPULARNO

KAJ PRAVIJO MOJE STRANKE

Boštjan V.
Boštjan V.
Podjetnik in profesor
Read More
Blaž je moj osebni trener že četrto leto. Blaž ni prvi osebni trener, s katerimi sem bolj ali manj uspešno poskušal če že ne napredovati, vsaj ostajati v formi. Škoda le, da nisva prej začela. Potem bi vse napake pri izvajanju raznih vaj, napačne prijeme uteži ali pa aktivacije napačnih mišic pod njegovim discipliniranim popravljanjem bistveno prej odpravil. Prej bi začel delati vaje za moč mišic in kosti, prej bi to kombiniral z vajami za eksplozivnost. Z Blažem sva se v tem času dodobra spoznala, tako da ve, kdaj pridem na trening napet, utrujen ali poln energije in temu trening tudi prilagodi. Oziroma ne čisto... vedno mi postavi kak mali izziv. In potem poskušam sebe izzvat.. ker se počutim varno in ker Blažu zaupam. Kot povsod, le zaupanje omogoča razvoj in napredovanje. Blaž, gremo naprej!
ANDREJ K.
ANDREJ K.
Podjetnik
Read More
"Blaž je iskren, prijazen, profesionalen in predvsem fokusiran pri svojem delu. Potreboval sem nekoga, da mi nekako pomaga postaviti zdravje nazaj na prvo mesto in to sem z Blažem tudi dobil. Njegov način dela me je naučil. da lahko tudi ob napornem vodenju podjetja živim bolj zdravo ne da bi pri temu preveč spreminjal svoj življenjski slog. Blaž, hvala ti."
Borut J.
Borut J.
Zdravnik in profesor
Read More
"Blaž je super profesionalen in prijazen – trening prilagodi tvojim željam in zmožnostim, te zna motivirati ter strokovno usmerjati in spodbujati … Za takšne kot sem jaz – ki jim je vadba “nujno zlo” – poišče zanimive pristope, tako da trening postane prijetno doživetje, spotoma – ne da bi se tega sploh zavedal – pa ti pomaga pri uresničevanju tvojih vadbenih želja."
Robert v.
Robert v.
Profesor
Read More
Kaj mi je všeč na treningih z Blažem? Vedno je fokusiran na pravilno izvedbo, nastavi ravno pravo težo in poskrbi, da trening nikoli ni dolgočasen. Zelo veliko pozornosti posveti lastnemu izobraževanju, kar se kaže v inovativnih pristopih. Program vadbe je vedno prilagojen ciljem in seveda zmožnostim posameznika. Ura treninga mine v sproščenem vzdušju, s prijetno utrujenostjo in z zavestjo, da si naredil nekaj dobrega zase.
BOJAN A.
BOJAN A.
IT
Read More
"V življenju najbolj cenim čas, saj je edina nenadomestljiva in končna "dobrina" v življenju. Blažev način dela je že od samega začetka oblikovan tako, da je moj čas najbolje izkoriščen. Vedno je točen, pravzaprav celo predčasen, da lahko z vadbo začneva ob dogovorjeni uri. Ob tem, spa je vadba zasnovana, umeščena in razmejena na način, da so se že zelo hitro pokazali prvi učinki vloženega truda. Nadvsem pa me je navdušila Blaževa strokovnost, saj nobena vaja ni bila brez razloga, nobena bolečina ni ostala nepojasnjena in nobena napaka ni ostala nepopravljena."
Previous
Next

transformacije

NE ČAKAJ IN SI ZAGOTOVI SVOJ BREZPLAČNI 30-MINUTNI SESTANEK

CILJI SESTANKA

Se spoznava. Najprej morava ugotoviti ali sploh lahko sodelujeva oz. ali se karakterno dovolj ujameva, da lahko sodelujeva učnikovito.

Določiva realne cilje. Izgubiti 10kg v dveh mesecih je za večino ljudi nerealen cilj. Zato sem tukaj jaz, da ti pomagam zastaviti realne cilje.

Analiza poškodb, bolečin in ostalih zdravstvenih težav(če so).

Predstavitev mojega načina dela. Na kakšen način potekajo treningi, kako deluje prehransko programiranje, določanje terminov, itd

Natančna analiza tvojih prehranskih in trening izkušenj. Preden sploh začneva je pomembno, da vem ali si že kdaj treniral, koliko znanja imaš o prehrani, kako približno deluje tvoj lifestyle, itd.

OPOZORILO!!! Ta program je namenjen IZKLJUČNO resnim. Tistim, ki so pripravljeni vložiti svoj čas, trud in potrpežljivost. Če misliš samo malo “probat” potem jaz nisem prava izbira.

Vnesi svoje podatke spodaj in si zagotovi svoj brezplačni sestanek.

PRIJAVI SE NA BREZPlačNI SESTANEK