ZREL TRENING ZA MLADOSTNO SVEŽINO

VADBA ZA MOŠKE PO 30. LETU

POČUTI (SE ŠE) BOLJŠE V SVOJI KOŽI

Moje osebno mnenje je, da moški, ki ne trenira, zamuja res veliko.

Zakaj?

Ker ne odkriva vseh zmožnosti, ki mu jih ponuja njegovo telo in ostalih pozitivnih stranskih učinkov na naše zdravje ter počutje, ki nam jih prinese trening z utežmi.

 

V svoji trenerski karieri sem opravil že več kot 3957 ur osebnega trenerstva in lahko zagotovo trdim, da je trening v fitnesu vsem moškim samo izboljšal kvaliteto življenja in nič drugega.

TRENING BREZ OBSOJANJA

V svoji trenerski karieri sem in še vedno sodelujem s kar nekaj strankami, ki so istosplono usmerjeni in veste kaj “the best stranke ever!”

 

Lahko bi rekel, da me v fitnesu (Gym24) poznajo kot “gay friendly” trenerja pa čeprav niso vse moje moške stranke istospolno usmerjene.

 

Tega se prav nič ne sramujem. Pravzaprav si to jemljem v čast.

 

In ker vem, da okolje zna biti kar diskriminatorno,  se še toliko bolj potrudim, da se stranke na mojemu treningu počutijo kar se da dobro in sproščeno.

 

Tudi kot oseba in trener sem bolj mirne in sproščene narave, kar pomeni, da nisem najglasnejši v fitnesu. To tudi mojim strankam najbolj ustreza.

 

Seveda treniram z vsemi strankami enako dobro in med njimi ne delam razlik, kar sem želel povedati je le to, da se za vsakogar – ne glede na osebne okoliščine – maksimalno potrudim.

KAKO DO BOLJ MLADOSTNEGA POČUTJA?

Naj te na tem mestu ustavim in povem, da tako kot si se počutil pri svojih 20-ih se verjetno pri svojih 35-ih ali 40-ih ne boš več.

 

Normalno je, da se z leti staramo in s tem pač pridejo določene spremembe v našem telesu in življenskemu stilu.

 

Problem je, da se večina moških pri svojih 35-ih ali 40-ih ne počuti tako kot bi se moralo. In največji vpliv na to ima definitvno neaktiven življenski stil, nekvalitetna prehrana, premalo spanja in stres.

 

Vsi te dejavniki so tesno povezani med sabo. Vendar, ko samo enega spremeniš na boljše se običajno pridružijo še ostali.

 

In ta prvi je običajno trening z utežmi. Trening z utežmi na telo vpliva blagodejno ne glede na to, da se pri samemu treningu malce mučiš in preznojiš. Pomemben je kasnejši efekt, ki ga doživiš po treningu oz. po treningih.

 

Večina mojih strank vodi svoj posel ali pa so zaposleni na visokih položajih, kar pomeni, da so vsak dan podvrženi stresu in natempiranemu urniku. Ravno trening in kvalitetna ter pametna prehrana jim pomagata, da lahko vodijo stvari po svojih najboljših močeh.

ZA KATERE MOŠKE JE TA TRENING?

Za moške, ki dajo veliko nase oz. za tiste, ki dajo veliko na svoje zdravje, počutje in izgled.

 

Predvsem za tiste, ki te stvari jemljejo resno in so pripravljeni investirati vsaj 2 uri(minimalno) na teden za trening v fitnesu ter trenirati konstantno iz tedna v teden.

 

Moj čas ni zastonj tako kot tudi ni tvoj, zato sprejemam samo resne kandidate, ki so pripravljeni, da jih vodim in usmerjam skozi proces treninga in prehrane ter pri ostalih pomembnih stvari, ki so del zdravega načina življenja.

 

In če si nekdo, ki je res pripravljen, da vloži svoj čas, trud in delo, zato da bo lahko živel kar se da kvalitetno, potem je ta trening definitvno zate!

KAJ VSE PRIDOBIŠ Z OSEBNIM TRENINGOM?

Več energiej in boljše počutje

(to je običajno prva pozitivna lastnost, ki se pokaže. Tudi, ko prideš domov po delu, boš še vedno imel dovolj energije, da kvalitetno preživiš čas s svojo družino, prijatelji in urediš ostale obveznosti.)

Bolj mišičasta postava

(druga pomembna lastnost treninga je pridobivanje mišične mase in s tem tudi oblikavnje tvoje postave. Mišična masa je prav tako pomembna za samo funkcionalnost telesa)

Boljša kvaliteta spanca

(po opravljenjem treningu smo v večernih urah prej zaspani saj naše telo potrebuje počitek, da se lahko mišice regenerirajo. Prav tako bo daljši globok spanec, saj je ravno ta del spanca najbolj pomemben za samo regenracijo.)

Večja samozavest

(kadar se počutiš boljše in bolj zdravo si avtomatično tudi bolj samozavesten. In verjemi mi, to ljudje tudi opazijo)

Boljši fokus in produktivnost

Večja telesna moč

(s treningom naše mišično tkivo poškodujemo, kar pomeni, da se mora tudi obnoviti in adaptirati. S tem se poveča tudi mišična moč.)

Oblačila stojijo lepše

(posledica lepše postave je prav tako lepše prileganje oblačil. Lepo oblikovana ramena, hrbet, roke, zadnjica, prsa, itd. Vse to pripomore k temu, da izgledaš fantastično v svojih novih kosih oblačil.)

Večji libido

(zmanjšanj libido je posledica nizkega nivoja testosterona. Nizek nivo testosterona pa je predvsem posledica neaktivnega življenja. S tem, ko začnemo trenirati se nivo tega hormona poviša in s tem tudi tvoj libido.)

Odpravljanje nepotrebnih bolečin in poškodb

(sedeč in neaktiven način življenja, sta običajno glavna dva razloga zaradi katerih pride do nepotrebnih bolečin in poškod. Prav trening oz. povečanje mišične mase in gibljivosti sklepov ter boljše telesne funkcionalnosti je najboljša preventiva.)

OSEBNI TRENING JE MOJA NAJBOLJ ZAŽELENA STORITEV

Ker je ta storitev čez leto dokaj zasedena, sprejemam samo resne kandidate.

 

 

Prosta mesta omejim zato, da lahko zagotavljam visok nivo kvalitete, česar z prepolnim urnikom ne bi mogel storiti. Osebno trenerstvo od mene zahteva veliko energije, fokusa, natačnosti in celodnevno podporo mojim strankam.

 

 

In če ne morem vsem svojim strankam ponudito isto mero pozornosti potem to ni kvalitetna storitev.

 

 

Prav zato vzamem samo resne kandidate, ki so se pripravljeni učiti in razumeti, da bo potrebna določena mera discipline in potrpežljivosti, da se bodo stvari postavile na noge.

 

 

Najbolj pomembno pa mi je, da osebni treningi (trening in prehrano) prilagodiva na tvoj stil življenja in ne obratno.

KAKO POTEKA OSEBNI TRENING?

30 MINUTNI BREZPLAČNI SESTANEK

Najin prvi sestanek je namenjen temu, da se spoznava in izmenjava pomembne inforamcije s katerimi lahko začneva učinkovito sodelovati.

PODROBNA ANALIZA NA PODROČJU TRENINGA

Najin prvi trening je namenjen za analizo tvoje trenutne fizične pripravljenosti in gibalnih sposobnosti. Tako lahko sestavim tebi osebno prilagojen trening program.

PODROBNA ANALIZA NA PODROČJU PREHRANE

Prehrana je za mnoge malenkost bolj zapletena stvar in zato potrebuje nekaj več moje pozornosti in podpore, ki si jo deležn prav vsak dan

SKUPAJ DOLOČIVA REALNE CILJE

Če so tvoji cilji visoki ni s tem prav nič narobe. Pomembno pa je, da skupaj določiva realne cilje oz proces preko katerega bova dosegala manjše cilje

CELODNEVNA PODPORA

V aplikaciji Whatsapp ustvariva skupni pogovor kjer sva redno v kontaktu. Kakršnokoli pomoč porebuješ me imaš vedno na voljo tukaj ali pa v živo na treningih.

DNEVNIK PREHRANE

Po analizi prehrane bova ustvarila dnevnik prehrane preko katerega bova vsakodnevna spremljala kaj, kdaj in koliko poješ. Na tak način lahko veliko lažje gradiva.

PREDNOSTI OSEBNEGA TRENINGA

Glavna prednost osebnega treninga je osebni oz. individualni pristop in pa sodelvanje v živo.

 

Skozi coaching moje stranke ves čas usmerjam po pravi poti.

 

Sem njihova navigacija, najboljši prijatelj in vir pomembnih informacij za sprejemanje boljših odločitev…

 

Na tak način moje stranke vedno vedo kaj je za njih najbolje…

 

In ko nekdo ve, kaj je zanj najbolje in zna sam sprejeti prave odločitve ter je pri tem konstanten, je uspeh neizogiben!

KAKŠNA PA JE CENA?

Pri tem odgovoru ne bom ovinkaril, saj takšna storitev ne spada med najcenejše na trgu…

 

Res je, brez dvoma lahko najdeš trenerje, ki bodo za svoje delo zahtevali veliko manj. Ampak, če ti je za izboljšanje tvojega življenja, več energije za družino ali pa tvoj posel škoda odšteti nekaj več denarja in s tem imeti nekaj bolj kvalitetno storitev, potem tako ali tako nisva kompatibilna, saj se najini pogledi preveč razlikujejo.

 

Za 1 individualno uro v fitnesu moje stranke plačajo 60€…

 

Oba veva, da se v tej eni uri ne bo dalo storiti prav veliko. Prav zato svojim strankam vedno priporočam sodelovanje, ki je razdeljeno na 8-12 ur na mesec (tako kot to počnejo moje dolgoletne stranke).

 

Odločil sem se tole zapakirati v mesečni paket najinega sodelovanja, ki te bo stal precej manj kot bi me plačal za vsako posamezno uro treninga.

 

Na voljo sta dve možnosti:

2X TEDENSKO

Trening poteka 2x tedensko v GYM24
350
NA MESEC
 • PERSONALIZIRAN NAČRT TRENINGA
 • PERSONALIZIRAN NAČRT PREHRANE
 • MOJA DNEVNA PODPORA
 • PREHRANSKI COACHING
 • ONLINE COACHING
 • PAKET 8 TRENINGOV/MESEC

3X TEDENSKO

Trening poteka 3x tedensko v GYM24
420
NA MESEC
 • PERSONALIZIRAN NAČRT TRENINGA
 • PERSONALIZIRAN NAČRT PREHRANE
 • MOJA DNEVNA PODPORA
 • PREHRANSKI COACHING
 • ONLINE COACHING
 • PAKET 12 TRENINGOV/MESEC
POPULARNO

TRENING Z MOJIM VAROVANCEM IGORJEM

Ker je moj urnik skozi leto večino časa dokaj poln je Igor tisti, ki mi pomaga pri prevzemanju strank za katere enostavno ni več prostega termina.

 

Če si ti morda moje cene zdijo nekoliko predrage bo Igor prav tako boljša izbira zate.

 

Še vedno boš deležen moje podpore in vodenja “iz ozadja” kar pomeni, da za manjšo ceno dobiš dva trenerja.

 

Definitvno pa je Igor nekdo, ki mu popoloma zaupam prav vsako stranko. Njegova kvaliteta dela in odnos s strankami je vedno profesionalen, sproščen, miren in samozavesten. In to je nekaj kar cenim jaz in moje stranke.

2X TEDENSKO

Trening poteka 2x tedensko v GYM24
280
NA MESEC
 • PERSONALIZIRAN NAČRT TRENINGA
 • PERSONALIZIRAN NAČRT PREHRANE
 • MOJA DNEVNA PODPORA
 • PREHRANSKI COACHING
 • ONLINE COACHING
 • PAKET 8 TRENINGOV/MESEC

3X TEDENSKO

Trening poteka 3x tedensko v GYM24
330
NA MESEC
 • PERSONALIZIRAN NAČRT TRENINGA
 • PERSONALIZIRAN NAČRT PREHRANE
 • MOJA DNEVNA PODPORA
 • PREHRANSKI COACHING
 • ONLINE COACHING
 • PAKET 12 TRENINGOV/MESEC
POPULARNO

MNENJA STRANK

REZERVIRAJ SVOJE MESTO

Čez nekaj vrstic te pričaka velik gumb.

Ta te bo odpeljal na preprost obrazec, kjer mi zaupaš svoje osnovne kontaktne podatke.

Nato te bom osebno poklical v roku 48 ur, da se dogovoriva za termin najine kave (oziroma čaja).

To je vsa umetnost : )

Zdaj pa klikni spodnji gumb, izpolni obrazec in si tako rezerviraj svoje mesto.