ZREL TRENING ZA MLADOSTNO SVEŽINO

VADBA ZA MOŠKE PO 30. LETU

POČUTI (SE ŠE) BOLJŠE V SVOJI KOŽI

Moje osebno mnenje je, da moški, ki ne trenira, zamuja res veliko.

Zakaj?

Ker ne odkriva vseh zmožnosti, ki mu jih ponuja njegovo telo in  ostalih pozitivnih stranskih učinkov na naše zdravje ter počutje, ki nam jih prinese trening z utežmi.

V svoji trenerski karieri sem opravil že več kot 3957 ur osebnega trenerstva in lahko zagotovo trdim, da je trening v fitnesu vsem moškim samo izboljšal kvaliteto življenja in nič drugega.

TRENING BREZ OBSOJANJA

V svoji trenerski karieri sem in še vedno sodelujem s kar nekaj strankami, ki so istosplono usmerjeni in veste kaj “the best stranke ever!”

Lahko bi rekel, da me v fitnesu (Gym24) poznajo kot “gay friendly” trenerja pa čeprav niso vse moje moške stranke istospolno usmerjene.

Tega se prav nič ne sramujem. Pravzaprav si to jemljem v čast.

In ker vem, da okolje zna biti kar diskriminatorno,  se še toliko bolj potrudim, da se stranke na mojemu treningu počutijo kar se da dobro in sproščeno.

Tudi kot oseba in trener sem bolj mirne in sproščene narave, kar pomeni, da nisem najglasnejši v fitnesu. To tudi mojim strankam najbolj ustreza.

Seveda treniram z vsemi strankami enako dobro in med njimi ne delam razlik, kar sem želel povedati je le to, da se za vsakogar – ne glede na osebne okoliščine – maksimalno potrudim.

KAKO DO BOLJ MLADOSTNEGA POČUTJA?

Naj te na tem mestu ustavim in povem, da tako kot si se počutil pri svojih 20-ih se verjetno pri svojih 35-ih ali 40-ih ne boš več.

 

Normalno je, da se z leti staramo in s tem pač pridejo določene spremembe v našem telesu in življenskemu stilu.

 

Problem je, da se večina moških pri svojih 35-ih ali 40-ih ne počuti tako kot bi se moralo. In največji vpliv na to ima definitvno neaktiven življenski stil, nekvalitetna prehrana, premalo spanja in stres.

 

 Vsi te dejavniki so tesno povezani med sabo. Vendar, ko samo enega spremeniš na boljše se običajno pridružijo še ostali.

 

In ta prvi je običajno trening z utežmi. Trening z utežmi na telo vpliva blagodejno ne glede na to, da se pri samemu treningu malce mučiš in preznojiš. Pomemben je kasnejši efekt, ki ga doživiš po treningu oz. po treningih.

 

Večina mojih strank vodi svoj posel ali pa so zaposleni na visokih položajih, kar pomeni, da so vsak dan podvrženi stresu in natempiranemu urniku. Ravno trening in kvalitetna ter pametna prehrana jim pomagata, da lahko vodijo stvari po svojih najboljših močeh.

ZA katere moške je ta trening?

Za moške, ki dajo veliko nase oz. za tiste, ki dajo veliko na svoje zdravje, počutje in izgled. 

 

Predvsem za tiste, ki te stvari jemljejo resno in so pripravljeni investirati vsaj 2 uri(minimalno) na teden za trening v fitnesu ter trenirati konstantno iz tedna v teden.

 

Moj čas ni zastonj tako kot tudi ni tvoj, zato sprejemam samo resne kandidate, ki so pripravljeni, da jih vodim in usmerjam skozi proces treninga in prehrane ter pri ostalih pomembnih stvari, ki so del zdravega načina življenja.

 

In če si nekdo, ki je res pripravljen, da vloži svoj čas, trud in delo, zato da bo lahko živel kar se da kvalitetno, potem je ta trening definitvno zate!

KAJ PRIDOBIŠ S TRENINGOM

OSEBNI TRENING JE MOJA NAJBOLJ ZAŽELENA STORITEV

Ker je ta storitev čez leto dokaj zasedena, sprejemam samo resne kandidate.

 

Prosta mesta omejim zato, da lahko zagotavljam visok nivo kvalitete, česar z prepolnim urnikom ne bi mogel storiti. Osebno trenerstvo od mene zahteva veliko energije, fokusa, natačnosti in celodnevno podporo mojim strankam.

 

In če ne morem vsem svojim strankam ponudito isto mero pozornosti potem to ni kvalitetna storitev. 

 

Prav zato vzamem samo resne kandidate, ki so se pripravljeni učiti in razumeti, da bo potrebna določena mera discipline in potrpežljivosti, da se bodo stvari postavile na noge.

 

Najbolj pomembno pa mi je, da osebni treningi (trening in prehrano) prilagodiva na tvoj stil življenja in ne obratno.

KAKO POTEKA OSEBNI TRENING

prednosti OSEBNEGA TRENINGA

 

Glavna prednost osebnega treninga je osebni oz. individualni pristop in pa sodelvanje v živo.

 

Skozi coaching moje stranke ves čas usmerjam po pravi poti.

 

Sem njihova navigacija, najboljši prijatelj in vir pomembnih informacij za sprejemanje boljših odločitev…

 

Na tak način moje stranke vedno vedo kaj je za njih najbolje…

 

In ko nekdo ve, kaj je zanj najbolje in zna sam sprejeti prave odločitve ter je pri tem konstanten, je uspeh neizogiben!

kakšna pa je cenA?

Pri tem odgovoru ne bom ovinkaril, saj takšna storitev ne spada med najcenejše na trgu…

 

Res je, brez dvoma lahko najdeš trenerje, ki bodo za svoje delo zahtevali veliko manj. Ampak, če ti je za izboljšanje tvojega življenja, več energije za družino ali pa tvoj posel škoda odšteti nekaj več denarja in s tem imeti nekaj bolj kvalitetno storitev, potem tako ali tako nisva kompatibilna, saj se najini pogledi preveč razlikujejo.

 

Za 1 individualno uro v fitnesu moje stranke plačajo 60€…

 

Oba veva, da se v tej eni uri ne bo dalo storiti prav veliko. Prav zato svojim strankam vedno priporočam sodelovanje, ki je razdeljeno na 8-12 ur na mesec (tako kot to počnejo moje dolgoletne stranke).

 

Odločil sem se tole zapakirati v mesečni paket najinega sodelovanja, ki te bo stal precej manj kot bi me plačal za vsako posamezno uro treninga

.

Na voljo sta ti dve možnosti:

2x TEDENSKO

Trening poteka 2x tedensko v GYM24
350
NA MESEC
 • PERSONALIZIRAN NAČRT TRENINGA
 • PERSONALIZIRAN NAČRT PREHRANE
 • MOJA DNEVNA PODPORA
 • PREHRANSKI COACHING
 • ONLINE COACHING
 • PAKET 8 TRENINGOV/MESEC

3X TEDENSKO

Trening poteka 3x tedensko v GYM24
420
NA MESEC
 • PERSONALIZIRAN NAČRT TRENINGA
 • PERSONALIZIRAN NAČRT PREHRANE
 • MOJA DNEVNA PODPORA
 • PREHRANSKI COACHING
 • ONLINE COACHING
 • PAKET 12 TRENINGOV/MESEC
TOP DEAL

TRENING Z MOJIM VAROVANCEM IGORjem

2x TEDENSKO

Trening poteka 2x tedensko v GYM24
280
NA MESEC
 • PERSONALIZIRAN NAČRT TRENINGA
 • PERSONALIZIRAN NAČRT PREHRANE
 • MOJA DNEVNA PODPORA
 • PREHRANSKI COACHING
 • ONLINE COACHING
 • PAKET 8 TRENINGOV/MESEC

3X TEDENSKO

Trening poteka 3x tedensko v GYM24
330
NA MESEC
 • PERSONALIZIRAN NAČRT TRENINGA
 • PERSONALIZIRAN NAČRT PREHRANE
 • MOJA DNEVNA PODPORA
 • PREHRANSKI COACHING
 • ONLINE COACHING
 • PAKET 12 TRENINGOV/MESEC
TOP DEAL

KAJ PRAVIJO STRANKE

Blaž je moj osebni trener že četrto leto. Blaž ni prvi osebni trener, s katerimi sem bolj ali manj uspešno poskušal če že ne napredovati, vsaj ostajati v formi. Škoda le, da nisva prej začela. Potem bi vse napake pri izvajanju raznih vaj, napačne prijeme uteži ali pa aktivacije napačnih mišic pod njegovim discipliniranim popravljanjem bistveno prej odpravil. Prej bi začel delati vaje za moč mišic in kosti, prej bi to kombiniral z vajami za eksplozivnost. Z Blažem sva se v tem času dodobra spoznala, tako da ve, kdaj pridem na trening napet, utrujen ali poln energije in temu trening tudi prilagodi. Oziroma ne čisto... vedno mi postavi kak mali izziv. In potem poskušam sebe izzvat.. ker se počutim varno in ker Blažu zaupam. Kot povsod, le zaupanje omogoča razvoj in napredovanje. Blaž, gremo naprej!
Boštjan V.
Podjetnik in profesor
"Blaž je super profesionalen in prijazen – trening prilagodi tvojim željam in zmožnostim, te zna motivirati ter strokovno usmerjati in spodbujati … Za takšne kot sem jaz – ki jim je vadba “nujno zlo” – poišče zanimive pristope, tako da trening postane prijetno doživetje, spotoma – ne da bi se tega sploh zavedal – pa ti pomaga pri uresničevanju tvojih vadbenih želja."
Borut J.
Zdravnik in profesor

REZERVIRAJ SVOJE MESTO

Čez nekaj vrstic te pričaka velik gumb.

 

Ta te bo odpeljal na preprost obrazec, kjer mi zaupaš svoje osnovne kontaktne podatke.

 

Nato te bom osebno poklical v roku 48 ur, da se dogovoriva za termin najine kave (oziroma čaja).

 

To je vsa umetnost : )

 

Zdaj pa klikni spodnji gumb, izpolni obrazec in si tako rezerviraj svoje mesto.