Online Coaching

ONLINE COACHING

Najbolj pomembna naloga online coachinga je ugotoviti kako poteka tvoje življenje, da lahko prehrano in trening  uskladiva na način, ki ne prinaša dodatne obremenitve. Kdo pa si želi dodatnih obremenitev, ko pa nam teh res ne manjka?!

 

Za razvoj prehranske in treninge strategije mi je pomembno vedeti kaj rad ješ, kako poteka tvoj dan, kje in s kom delaš (tvoji sodelavci te namreč znajo nehote sabotirati), ali veliko potuješ, imaš pošokodbe, ki te lahko omejujejo pri treningu, boš treniral/a v fitnesu ali doma, koliko izkušnej imaš s treniranje, itd.

 

Vse to bo namreč vplivalo na prehransko in trening strategijo ter tudi na čas, ki ti je za hrano ter trening na voljo. Bodisi na dober ali slab način.

 

Zame je pomembno, da se dobro spoznava in tako skupaj poiščeva tisti način, ki bo zate najboljši – ne glede na vse trendovske diete in trening programe, ki ti jih ponujajo socialna omrežja.

Je podobna storitev kot osebni treningi, le da se stik in komunikacija med nama ne dogajata v živo. Cilj online coachinga je poiskati način prehranjevanja in treninga, ki bo prilagojen vam oz. vašemu načinu življenja.

 

Verjamem, da vam socialna omrežja ponujajo veliko različnih in cenejših online trening programov ob katerih dobite jedilnik. Online coaching je veliko več kot samo spisan program in jedilnik.

 

List papirja ali aplikacija, ki bi naj uredila vaš dan iz vidika prehrane, pač ni realnost, ki jo živite. Vaši dnevi so razgibani in so si med seboj 100% različni. Niti en dan ni enak drugemu, ves čas se prilagajate različnim vplivom (služba, družina, razne obveznosti).

 

Utopično bi bilo pričakovati, da lahko sledite v naprej nastavljenemu jedilniku kot bi se pripravljali na bodybuilding tekmovanje. Vaše življenje je veliko več kot slepo sledenje urniku in navodilom kaj boste jedli ob kateri uri.

 

In ravno tu pride do izraza beseda “coaching” oz. vodenje. Vodenje in vsakodnevna pomoč je tista, ki vam bo ponudila večjo mero vrednosti kot samo generično nastavljen program in jedilnik.

PLAN, KI JE USMERJEN V VAS

Kdo ste, kaj radi jeste, s kom živite, kje in s kom delate, kakšno je bilo vaše otroštvo, itd. Vse to na nek način vpliva na kvaliteto vašega zdravje. Bodisi na dober ali slab način.
Prav zato je potreben za vsakega posameznika drugačen plan, ki ga bo vodil do cilja. Predvsem pa je pommebno, da ta plan ne spreminja drastično vašega načina življenja. Prav zato sem mnenja, da se mora trening in prehrana prilagajti na vaš način življenja in ne obratno.

1 MESEC

MESEČNA PODPORA
180 NA MESEC
  • PERSONALIZIRAN PREHRANSKI NAČRT
  • PERSONALIZIRAN NAČRT TRENINGA
  • PREHRANSKI COACHING
  • MOJA DNEVNA PODPORA

1 MESEC + TRENING

MESEČNA PODPORA
200 NA MESEC
  • PERSONALIZIRAN PREHRANSKI NAČRT
  • PERSONALIZIRAN NAČRT TRENINGA
  • PREHRANSKI COACHING
  • MOJA DNEVNA PODPORA

KAKO BO IZGLEDAL online COACHING...

Uvodni sestanek je namenjen ugotavljanju trenutnega stanja. Vedeti moram kaj se je s teboj dogajalo do danes, da lahko sprejmeva odločitev za tvoj prvi korak. To pomeni, da bova spremembe uvajala skupaj, postopoma in od prvega srečanja naprej.

Po uvodnem sestanku bova ugotovila, kakšen način treniranja bo primeren zate in kolikorat na teden boš opravil/a trening. Sam program bo nastavljen za najmanj 4 tedne. Odvisno od tvojih osebnih ciljev in želj bova program spreminjala, modificirala ali samo dogradia. 

V tej aplikaciji te čaka tvoj trening program z vsemi pisnimi in video navodili. Tako bova tudi lažje skupaj spremljala tvoj napredek.

Morda se sliši kot pisanje kakšnega najstniškega dnevnika, v resnici pa je prehranski dnevnik eden najbolj pomembnih pripomočkov za najino skupno delo. V tega zapisuješ vse kaj poješ in popiješ skozi dan, da imam dovollj podatkov za pripravo boljših načinov prehranjevanja. Tukaj ti bom pokazal tudi nekaj hitrih trikov s katerimi boš svoje cilje dosegel lažje in hitreje.

Ta ebook ti bo pomagal malenkost bolj razumeti osnovne smernice zdrave prehrane. V njem tudi najdeš približno razporeditev tvojih obrokov, ki se bo seveda spreminjala. V knjigi najdeš tudi “priporočeno” hrano in nakupovalni listek, ki ti bo prišparal čas in trud pri nakupovanju hrane.

Vsak mesec dobiš novo knjigo receptov v katerih boš našel/la zdrave, enostavne in predvsem okusne recepte za pripravo obrokov.

Moja podpora ti je namenjena prav vsak dan. Še posebej na začetku si predstavljam, da boš imel/a veliko vprašanj preden nama bo uspelo vzpostavit sistem, ki bo deloval na dolgi rok. Kontak bova ohranjala v najinem Whatsapp pogovoru, klicev in tudi video klicev, da preveri kako stvari potekajo.

IZPOLNI OBRAZEC IN POŠLJI POVPRAŠEVANJE

"*" indicates required fields

Ime in priimek*
Kaj te zanima?*