PREHRANSKI COACHING

CILJ PREHRANSKEGA COACHINGA JE

… poiskati način prehranjevanja, ki je povsem prilagojen vsakemu posamezniku. Običajno si moje stranke to predstavljajo kot neke vrste jedilnik, vendar so z uporabo jedilnikov, skoraj brez izjeme, vsi imeli slabo izkušnjo. List papirja ali aplikacija, ki bi naj uredila vaš dan iz vidika prehrane, pač ni realnost, ki jo živite.

 

Vaši dnevi so razgibani in so si med seboj 100% različni. Niti en dan ni enak drugemu, ves čas se prilagajate različnim vplivom (služba, družina, razne obveznosti).

 

Utopično bi bilo pričakovati, da lahko sledite v naprej nastavljenemu jedilniku kot bi se pripravljali na bodybuilding tekmovanje. Vaše življenje je veliko več kot slepo sledenje urniku in navodilom kaj boste jedli ob kateri uri.

 

Zato je prehranski coaching več, veliko več kot zgolj jedilnik…

Uvodni sestanek je namenjen ugotavljanju trenutnega stanja. Vedeti moram kaj se je s teboj dogajalo do danes, da lahko sprejmeva odločitev za tvoj prvi korak. To pomeni, da bova spremembe uvajala skupaj, postopoma in od prvega srečanja naprej.

Morda se sliši kot pisanje kakšnega najstniškega dnevnika, v resnici pa je prehranski dnevnik eden najbolj pomembnih pripomočkov za najino skupno delo. V tega zapisuješ vse kaj poješ in popiješ skozi dan, da imam dovollj podatkov za pripravo boljših načinov prehranjevanja. Tukaj ti bom pokazal tudi nekaj hitrih trikov s katerimi boš svoje cilje dosegel lažje in hitreje.

Ta ebook ti bo pomagal malenkost bolj razumeti osnovne smernice zdrave prehrane. V njem tudi najdeš približno razporeditev tvojih obrokov, ki se bo seveda spreminjala. V knjigi najdeš tudi “priporočeno” hrano in nakupovalni listek, ki ti bo prišparal čas in trud pri nakupovanju hrane. Brez skrbi, še vedno bo moj osebni stik tvoja največeja podpora pri prehrani.

Vsak mesec dobiš novo knjigo receptov v katerih boš našel/la zdrave, enostavne in predvsem okusne recepte za pripravo obrokov.

Moja podpora ti je namenjena prav vsak dan. Še posebej na začetku si predstavljam, da boš imel/a veliko vprašanj preden nama bo uspelo vzpostavit sistem, ki bo deloval na dolgi rok. Kontak bova ohranjala v živo na treningih in preko  Whatsapp pogovora ali klica. Torej na voljo sem ti vsak dan.

predstavljajte si

kakšna bi bila vaša kvaliteta življenja, če bi znali izbirati boljše prehranske odločitve. Koliko bolj energično in samozavestno bi se počutili ter navsezadnje kaj bi to pomenilo za vaše bližnje in vaše delo.

MOJA PODPORA

je usmerjena samo v vas. Moj namen je prehoditi to pot z vami. Z vami pasti in se prav tako pobrati, le tako bom zarese vedel kje imate težave.

1 MESEC

MESEČNA PODPORA
120 NA MESEC
  • E-BOOK Z VSEMI NAVODILI, PODATKI IN SMERNICAMI
  • MOJA DNEVNA PODPORA
  • PERSONALIZIRAN PREHRANSKI NAČRT
  • SPREMLJANJE NAPREDKA IN NAČRTA

IZPOLNI OBRAZEC IN POŠLJI POVPRAŠEVANJE

"*" indicates required fields

Ime in priimek*
Kaj te zanima?*