12- TEDENSKI PROGRAM ZA VSE ŽENSKE, KI SI S POMOČJO TRENINGA IN PREHRANE, ŽELIJO ŽIVETI BOLJ ZDRAVO, SAMOZAVESTNO IN POLNE
ENERGIJE.

PODPORA V ZAPRTI FB SKUPINI

Prehranska in trening podpora.

E- BOOK Z PREHRANSKIMI SMERNICAMI

Vse pomembne stvari, ki jih moraš vedeti o prehrani.

12-TEDENSKI TRENING PROGRAM

Trening se lahko izvaja samo v fitnesu.

POSEBNA APLIKACIJA ZA TRENING

Aplikacija, ki nudi video pregled vaj in beležnje treningov.

NAJ SE PRVO PREDSTAVIM

Moj ime je Blaž Slaviček in sem osebeni trener ter prehranski coach.


Že od 8. leta se redno ukvarjam s športom in hvaležen sem, da sem si lahko ustvaril kariero v smeri športa. Osebno trenerstvo je nekaj kar res počnem s srcem in z največjim zadovoljstvom. In vse te stvari tudi rad prenašam na ljudi, ki potrebujejo mojo pomoč. Ob poplavi diet in raznoraznih fitnes nasvetov, verjamem, da je res težko najti pravega človeka, ki ti lahko pomaga.


Ravno zato sem zasnoval ta vodič s katerim se boš naučila osnov treninga v fitnesu in o prehrani. In ravno osnove so tiste s katerimi zgradimo dobro “bazo” preko katere lahko učinkovito dosegamo dobre rezultate na dolgi rok.


Program in vodenje bosta potekala kar se da enostavno in praktično saj na začetku ne potrebujete nikakršnih naprednih znanj. Sem prepričan, da 99% ljudi niti ne potrebuje naprednih znanj, da bi izboljšali kvaliteto svojega zdravja in počutja ter pri temu dosegli postavo, ki jim je všeč.

PROGRAM- DOBER TRENING ZA ŽENSKE

Gre za moj online program ob katerem ti še vedno nudim vodstvo in pomoč. Torej ne dobiš samo spisan program potem pa mi je zate vseeno kaj boš z njim naredila. Želim ti pomagati in te voditi, da svojo kavliteto življenja postaviš na višji nivo.

 

 

Ti treniraš po natančnem planu, ki ti ga sestavim jaz, vendar mene ni tam ob tebi.

 

 

Ti v fitnes hodiš sama (lahko treniraš kjerkoli želiš – ne glede na kraj).

 

Morda se ti to zdi čudno, ampak tak sistem dela mi omogoča, da nama več časa ostane za pomembne stvari, kar pomeni, da imam večji vpliv na tvoj napredek…

KAKO PROGRAM POTEKA

CILJI TEGA PROGRAMA

Moj cilj s tem programom je, da ti predstavim trening in prehrano na kar se da enostaven način.

 

Tukaj mi je pomembno, da me razumeš, na kaj mislim, ko napišem enostavno. Socialna omrežja nam ponujajo malo morje vaj in treningov, ki izgledajo aktraktivno. Vendar velika večina teh vaj nima vrednosti, ki bi lahko naredile tvoj trening bolj učinkovit.

 

Sem mnenja, da so najboljši treningi tisti, ki so tudi malo dolgočasni. Znova in znova ponavljajnje osnovnih vaj je tisto, kar nas bo spremenilo v dobre trenirance. In boljše kot znamo izvesti vajo bolj efektivni bodo naši treningi.

PREDNOSTI COACHINGA V SKUPINI

Glavna prednost coachinga pa je ravno to – NENEHNA PODPORA IN VODENJE SKOZI CELOTEN PROCES.

 

Skozi coaching moje stranke ves čas usmerjam po pravi poti.

 

Sem njihova navigacija, najboljši prijatelj in vir pomembnih informacij za sprejemanje boljših odločitev…

 

Na tak način moje stranke vedno vedo kaj je za njih najbolje…

 

In ko nekdo ve, kaj je zanj najbolje in zna sam sprejeti prave odločitve ter je pri tem konstanten, je uspeh neizogiben!

KAJ VSE PRIDOBIŠ S PROGRAMOM

BOLJŠE POČUTJE IN VEČ ENERGIJE

To pomeni, da boš tudi po končanem delu imela dovolj energije, da boš svoj čas z družino ali prijatelji preživela bolj kvalitetno.

LEPŠA POSTAVA IN BOLJ FUNKCIONALNO TELO

Eden od super stranskih učinkov treninga z utežmi je pridobivanje mišične mase s katero oblikuješ svojo postavo.

BOLJŠA KVALITETA SPANCA

Zaradi povečane želje po regenraciji bo telo od tebe zahtvelo nekaj več počitka. To pomeni, da bo tvoj spanec daljši in bolj globok.

VEČJA SAMOZAVEST

Nekdo, ki skrbi za svoje zdravje in telo se avtomatično tudi boljše počuti v svoji koži. Verjemi mi, to ljudje opazijo.

PREVENTIVA ZA BOLEČINE IN POŠKODBE

Neaktiven in sedeč način življenja je recept za nepotrebne bolečine in poškodbe. In prav trening je najboljša preventiva, da sem jim izogneš ali pa jih odpraviš.

KAKŠNA PA JE CENA?

Ne bom ovinkaril, ampak ti bom kar takoj povedal, da je verjetno za marsikoga predrag ali pa enostavno ne bodo videli vrednosti v tem programu.

Na trgu obstajajo cenejše rešitve in če ti je za izboljšanje tvojega zdravja in počujtja odšteti nekaj več denarja in s tem imeti nekaj kvalitetnega, potem tako ali tako nisva kompatibilna, saj se najini pogledi preveč razlikujejo.

Za 1 individualno uro v fitnesu moje stranke plačajo 60 €…

Odkrito povedano… Za to vrsto online coachinga bi lahko brez težav računal 200€- mesečno.

 

Ljudje se namreč zavedajo, da sta zdravje in zadovoljstvo s svojim telesom, samim s seboj, vredna veliko več kot samo 200 €.

Ker pa enostavno rad pomagam ljudem doseči njihove cilje sem se odločil, da postavim ceno, ki bo primerna za večino.

Za 3 mesece online coaching ti ne bom računal 600€, ampak precej manj.

Cena tega online coachinga je namreč 99€ na mesec.

Torej manj kot 25€ na teden!

Plčailo je možno v enkratnem znesku 297€.

Ali pa v dvokratnem znesku po 148,5€. Prvi obrok se plača takoj, drugega pa po enem mesecu.

7- DNEVNA GARANCIJA ZA VRAČILO DENARJA

Dejstvo je, da smo si ljudje razlicni in enostavno ni smo vsi za vse. Če boš po enem tednu ugotovila, da ta program oz. način dela ni zate imas pravico zahtevati svoj denar nazaj. Na koncu koncev želim sodelovati z ženskami, ki se ob temu programu počutijo udobno saj lahko le tako sodelujemo učinkovito.

KAJ PRAVIJO MOJE STRANKE

Boštjan V.
Boštjan V.
Podjetnik in profesor
Read More
Blaž je moj osebni trener že četrto leto. Blaž ni prvi osebni trener, s katerimi sem bolj ali manj uspešno poskušal če že ne napredovati, vsaj ostajati v formi. Škoda le, da nisva prej začela. Potem bi vse napake pri izvajanju raznih vaj, napačne prijeme uteži ali pa aktivacije napačnih mišic pod njegovim discipliniranim popravljanjem bistveno prej odpravil. Prej bi začel delati vaje za moč mišic in kosti, prej bi to kombiniral z vajami za eksplozivnost. Z Blažem sva se v tem času dodobra spoznala, tako da ve, kdaj pridem na trening napet, utrujen ali poln energije in temu trening tudi prilagodi. Oziroma ne čisto... vedno mi postavi kak mali izziv. In potem poskušam sebe izzvat.. ker se počutim varno in ker Blažu zaupam. Kot povsod, le zaupanje omogoča razvoj in napredovanje. Blaž, gremo naprej!
Andrej K.
Andrej K.
Podjetnik
Read More
"Blaž je iskren, prijazen, profesionalen in predvsem fokusiran pri svojem delu. Potreboval sem nekoga, da mi nekako pomaga postaviti zdravje nazaj na prvo mesto in to sem z Blažem tudi dobil. Njegov način dela me je naučil. da lahko tudi ob napornem vodenju podjetja živim bolj zdravo ne da bi pri temu preveč spreminjal svoj življenjski slog. Blaž, hvala ti."
Borut J.
Borut J.
Zdravnik in profesor
Read More
"Blaž je super profesionalen in prijazen – trening prilagodi tvojim željam in zmožnostim, te zna motivirati ter strokovno usmerjati in spodbujati … Za takšne kot sem jaz – ki jim je vadba “nujno zlo” – poišče zanimive pristope, tako da trening postane prijetno doživetje, spotoma – ne da bi se tega sploh zavedal – pa ti pomaga pri uresničevanju tvojih vadbenih želja."
Robert V.
Robert V.Profesor
Read More
Kaj mi je všeč na treningih z Blažem? Vedno je fokusiran na pravilno izvedbo, nastavi ravno pravo težo in poskrbi, da trening nikoli ni dolgočasen. Zelo veliko pozornosti posveti lastnemu izobraževanju, kar se kaže v inovativnih pristopih. Program vadbe je vedno prilagojen ciljem in seveda zmožnostim posameznika. Ura treninga mine v sproščenem vzdušju, s prijetno utrujenostjo in z zavestjo, da si naredil nekaj dobrega zase.
Ana K.
Ana K.
profesorica in podjetnica
Read More
Blaž je zelo skrben in pozoren trener. Vaje sproti prilagaja mojim zmožnostim in željam. Zelo ustrežljiv je tudi glede urnika, kar mi veliko pomeni, saj le tako lahko ujamem redni ritem vadbe. Pomagal mi je premagati težave, povsem mu zaupam. Trening z njim je zabaven, saj zna napore spremeniti v motivacijo. To pa je - poleg očitnega napredovanja - dober razlog, da vztrajam.
Bojan A.
Bojan A.IT
Read More
"V življenju najbolj cenim čas, saj je edina nenadomestljiva in končna "dobrina" v življenju. Blažev način dela je že od samega začetka oblikovan tako, da je moj čas najbolje izkoriščen. Vedno je točen, pravzaprav celo predčasen, da lahko z vadbo začneva ob dogovorjeni uri. Ob tem, spa je vadba zasnovana, umeščena in razmejena na način, da so se že zelo hitro pokazali prvi učinki vloženega truda. Nadvsem pa me je navdušila Blaževa strokovnost, saj nobena vaja ni bila brez razloga, nobena bolečina ni ostala nepojasnjena in nobena napaka ni ostala nepopravljena."
Sasha F.
Sasha F.
COO
Read More
Iv'e been training with Blaz since I moved to Slovenia 3 years ago. With all ups and downs of life including a pandemic where we got creative with online / home / outdoor workouts, in times where I was emerged in work, or when I just got a bit lazy 🙂 nothing stops Blaz from keeping up with patience, kindness and consistency - and his attitude is what kept me going. I can confidently say that my goals were reached and we keep at it because I realized that these workouts keep me balanced, healthy and happy! I highly recommend to anyone who wants an effective process to work with Blaz.
Jasmin D.
Jasmin D.
Pravnik
Read More
Vedno sem bil prepričan, da osebnega trenerja ne potrebujem, dokler nisem imel priložnosti sodelovati z Blažem. Blaž mi je pokazal, da je moj potencial mnogo večji ter mi predstavil načine treningov, ki jih z lahkoto vpeljem v svoj dinamični življenjski slog. Njegovi treningi so učinkoviti, strokovni, poučni in nenazadnje zabavni.
Previous
Next

ZA KOGA JE TA PROGRAM?

OPOZORILO!!! Ta program je namenjen IZKLJUČNO resnim ženskam, ki so pripravljene vložiti dodaten čas in trud, da bi lahko izboljšale svojo kvaliteto življenja.

to je tvoj naslednji korak

Spodaj najdeš gumb za nakup tvojega 12-tedenskega programa.

 

 

S klikom na ta gumb prideš v  košarico, po izvedbi nakupa pa te najkasneje v roku 48 ur kontaktiram in povabim v našo zaprto skupino.

 

 

Komaj čakam, da se spoznava.

 

 

Lep pozdrav,

 

 

Tvoj trener Blaž

ŠE VEDNO NISI PRERIČANA ČE JE PROGRAM ZATE?

After receiving the email, I will contact you within 24 hours.