ONLINE TRENING PROGRAM ZA ŽENSKE, KI ŽELIJO ČAS V FITNESU ali doma PREŽIVETI KAR SE dA KVALITETNO

POSEBNA APLIKACIJA ZA TRENING

Aplikacija, ki nudi video pregled vaj in beležnje treningov.

HITREJŠI NAPREDEK PRI TRENINGU

S tem, ko imaš postavljeno dobro strukturo tudi lažje treniraš in ostaneš disciplinirana.

PODPORA V ZApRTI FB SKUPINI

Vsa vprašanja, ki se ti pojavijo med procesom treniranja lahko postaviš v tej skupini

Končno ... enostaven način KAKo se lahko spet vrneš v formo

Si sita diet in ure ter ure kardia? Si naveličana tega, da vedno obupaš?  Iščeš način za bolj enostavno in dolgoročno doseganje rezultatov? Pri nas svojim ženskim strankam pomagamo, da dosegajo rezultate na kar se da enostaven in življenju prijazen način.

 

V zadnjih 6 letih sem pomagal že kar nekaj ženskim strankam, kako zlahka se lahko spravijo v formo brez kakršnegakoli kompliciranja. Če sem lahko pomagal njim potem lahko definitvno pomagam tudi tebi.

 

Preprosto sledi temu načrtu za uspeh in se izogni nepotrebnim napakam pri doseganju svoje sanjske postave

Doseganje lepše postave je lahko veliko lažje, kot si misliš. Velika verjetnost je, da preprosto ne poznaš pravilnih korakov, zaradi česar svoj proces upočasniš ali ustaviš do te mere, da enostavno odnehaš.

 

Zato sem zate opravil večino dela in pripravil online program, ki ti bo pomagal doseči željen rezultat. Vse kar moraš narediti je, da programu slediš po korakih.

 

Ne boš le prihranila čas. Če boš dosledno sledila temu programu boš verjetno tudi dosegla boljše rezultate, kot bi jih kdajkoli lahko dosegla sama.

Tukaj je kratek opis tega, kaj vse ti pridobiš s tem online trening programom

VEČINA ŽENSK BO TEŽKO DOSEGLA BOLJŠO FORMO brez prave pomoči

To ne pomeni, da ženske niste sposobne same priti do boljše telesne forme. Vendar roko na  srce, ob vseh obveznostih kot so otroci, delo, otroške dejavnosti itd. se tvoj urnik hitro naploni  in po vsej verjetnosti težko najdeš čas za dodatna izobraževanja o treningu in prehrani.

 

Vse ženske s katerimi sem do danes sodeloval so običajno imele  enak problem in to je časovna stiska, ogranizacija samih obveznosti in napačen pogled kako naj bi potekalo preoblikovanje postave.

 

In ravno ta program ti dovoljuje, da treniraš kadarkoli  ti želiš ob temu pa ti zagotavlja strukturo zaradi katere boš lažje trenirala redno in s tem tudi  učinkovito dosegala rezultate .

Prihrani si tedne, mesece, ali leta neuspšenih poskusov in napak. Z uporabo tega programa bo doseganje rezultatov neprimerno lažje in enostavno.

Doseganje lepše postave je že po sami naravi bolj počasen proces zato ga ne rabiš narediti še počasnješega s tem ko odnehaš. 

 

Tisti, ki so ti ponujali hitre rezultate so običajno tudi tisti pri katerih si dobila jedilnik z nizkokalorično dieto.

 

Nizkokalorične diete delujejo vendar kako dolgo? 

 

Običajno kakšen mesec potem pa zaradi nevzdržnih razmer odnehaš in pridobiš vse stare kilograme nazaj.

 

In ravno s tem programom in podporo, ki ti jo nudim v zaprti FB skupini ti želim pomagati, da se ti kaj takega nikoli več ponovi .

KAKO POTEKA PROGRAM?

APLIKACIJA ZA TRENING​

Po zakupu programa v roku 24 urah dobiš povabilo za vstop v aplikacijo.

VSAKE 4 TEDNE NOV TRENING PROGRAM

Na vsake 4 tedne te čaka nov trening program. Program lahko tudi podaljšaš, če je to tvoja želja.

PODPORA V ZAPRTI FB SKUPINI

Po zakupu programa prejmeš povabilo v zaprto FB skupino.

PLAČILO SE IZVAJA 1X MESEČNO​

Plačilo se izvaja 1x mesečno preko trajnika.

PROGRAM LAHKO UPORABLJAŠ V FITNESU ali doma

Program se namenoma lahko uporablja samo v fitnesu saj doma enostavno ne moreš narediti enako kvaliteten trening kot v fitnesu. 

KAKŠNA PA JE CENA?

Torej za samo 37 eur na mesec imaš pripravljeno celotno strukturo trening programa in
FB skupino kjer si deležna moje podpore in nasvetov.
37
NA MESEC
  • TRENING PROGRAM
  • APLIKACIJA ZA UPORABO TRENING PROGRAMA
  • PODPORA V ZAPRTI FB SKUPINI
  • VIDEO PRIKAZ VAJ
  • VIDEO OPIS VAJ

za koga je ta PROGRAM

OPOZORILO!!! Ta program je namenjen IZKLJUČNO resnim ženskam, ki so pripravljene vložiti dodaten čas in trud, da bi lahko izboljšale svojo kvaliteto življenja.

7-DNEVNA GARANCIJA ZA VRAČILO DENARJA​

Dejstvo je, da smo si ljudje razlicni in enostavno nismo vsi za vse. Če boš po enem tednu ugotovila, da ta program oz. način dela ni zate imaš pravico zahtevati svoj denar nazaj. Na koncu koncev želim sodelovati z ženskami, ki se ob temu programu počutijo udobno saj lahko le tako sodelujemo učinkovito.

KAJ PRAVIJO MOJE STRANKE

Ana K.
Ana K.
profesorica in podjetnica
Read More
Blaž je zelo skrben in pozoren trener. Vaje sproti prilagaja mojim zmožnostim in željam. Zelo ustrežljiv je tudi glede urnika, kar mi veliko pomeni, saj le tako lahko ujamem redni ritem vadbe. Pomagal mi je premagati težave, povsem mu zaupam. Trening z njim je zabaven, saj zna napore spremeniti v motivacijo. To pa je - poleg očitnega napredovanja - dober razlog, da vztrajam.
Sasha F.
Sasha F.
COO
Read More
Iv'e been training with Blaz since I moved to Slovenia 3 years ago. With all ups and downs of life including a pandemic where we got creative with online / home / outdoor workouts, in times where I was emerged in work, or when I just got a bit lazy 🙂 nothing stops Blaz from keeping up with patience, kindness and consistency - and his attitude is what kept me going. I can confidently say that my goals were reached and we keep at it because I realized that these workouts keep me balanced, healthy and happy! I highly recommend to anyone who wants an effective process to work with Blaz.
Tanja B.
Tanja B.Ogranizatorka dela
Read More
Osebno imam raje gibanje zunaj in je fitnes zadnje kar mi pride na misel. Vseeno pa razumem, da je to kozmetika za telo, ki si jo nekako želim in potrebujem. Kar nekaj časa sem iskala trenerja, ki bi ustrezal moji predstavi. Kot dobrega osebnega trenerja si predstavljam nekoga, ki ima oseben stik in obenem ohrani mejo zasebnosti. Ki je dostopen in se vse skozi tudi sam izpopolnjuje. Ki, ko naleti na dilemo to vzame kot možnost za dodaten razvoj pri njem samem in kasneje odgovori na vprašanje tudi meni. Nekdo, ki ima resnično veselje do dela, ki ga opravlja in nikoli svojim strankam ne postavlja ciljev, ki jih pišejo knjige ampak presodi vsakega individualno, obenem pa pokaže tudi strogost, ko gre za doslednost zadanega. Nekoga, ki je v poplavi vseh modernih smernic prizemljen in postavlja zdravo presojo in zdravje na prvo mesto. Vse navedeno sem našla pri Blažu. Njemu se lahko zahvalim, da so, navkljub odporu do fitnesa, minute pri vadbah prehitro minevale. Nad raznolikostjo vaj sem aboslutno fascinirana. Blaž je lepo skrbel tudi za moje prehranjevalne navade, ki sva jih v zglednem času uspela lepo izpiliti. Vzdržujem jih še danes in se počutim odlično. Prenesla sem jih celo še na moža. Toplo ga priporočam vsem, ki ste našli svoj delček v tem zapisu.
Previous
Next

POSTANI DEL PrOGRAMA

ŠE VEDNO NE VEŠ ČE JE TA PROGRAM ZATE?

Med tem neobvezujočim klicem ti razkrijem vse o programu in ti predsatvim 3 pomembne točke, ki je dobro vedeti o treningu in prehrani ter o tem, kako ti lahko pomagam doseči željene rezultate ne čim bolj enostaven način.

Tukaj je tisto, kar ti bom odkrili na BREZPLAČNEM posvetovanju …

IZBERI SVOJ TERMIN ZA BREZPLAČNI VIDEO KLIC