NOGOMETNA ŠOLA ZA MOČ IN KONDICIJO!

Nogomet je zame veliko več kot samo šport. Ob nogometu doživljam čustva na zares poseben način. Obožujem ga. Nogometna šola za moč in kondicijo je skupina za vse mlade in rekreativne nogometne igralce, ki ljubijo nogomet(ali futsal). Vedno pravim, če res radi igrate nogomet si ga brez dvoma želite igrati kar se da dobro. Da bi ga lahko igrali dobro, moramo biti dobro fizično in kondicijsko pripravljeni.

To je dejstvo.

Dejstvo je, da se v nogometu premalo osvešča o pomembnosti treninga z utežmi tako za mlajše kot za starejše igralce. Veliko klubov še vedno ne podpira treninga z utežmi še posebej pri mladih saj naj bi zaviral rast in povečal možnost poškodb. To zdaj vemo, da temu niti malo ni tako. Prav tako se bojijo, da bi igralci pridobili preveč mišične mase. Vsak, ki si je kadarkoli želel pridobiti nekaj mase vam bo povedala kako zahtevna je ta pot in da se to ne zgodi kar tok čez noč.

Sem mnenja, da vsak, vsaj 1x v življenju potrebuje svojega coacha. Naj bo to v poslu, zdravju, razmerju itd. Nekoga, ki gre z vami skozi celotno pot oz. doživlja in rešuje vaše probleme, ki vas ovirajo pri doseganju cilja. 

KAJ VSEBUJE ŠOLA ?

 Šola poteka v Facebook skupini kjer boste našli pisne in video nasvete kako trenirati za moč, hitrost, eksplozivnost, agilnost, boljši skok, boljši „duel“ in ostale stvari, ki so pomembne pri igranju nogometa. Navsezadnje kako trenirati glede na igralno pozicijo.

Govori se tudi o prehrani in prehranskih dodatkih. Zakaj so pomembni ogljikovi hidrati, beljakovine in maščobe, kdaj jih pojesti več kdaj manj, kateri dodatki so primerni, itd.

TRENINGI V ŽIVO !

12 tedenski plan „La Maquina“ je program, ki se izvaja 2x tedensko v živo. Gre za semi-privat oz skupinski treningi v kateri je maksimalno 3 ljudi. Omejitev na 3 posameznike mi omogoča boljšo storitev saj lahko vsakemu posamezniku namenim dovolj pozornosti, da pridobi kvalitetno storitev. Cilj programa je izboljšati fizično in kondicijsko pripravljenost igralca obenem pa se bo definitvno  dvignil nivo kvalitete življenja na vseh področjih. Program zajema tudi pomoč pri prehrani.

Treningi se izvajajo v Gym24 v Ljubljani.

SKUPINSKI TRENING

Z DODATNIM TRENINGOM V ŽIVO ALI ONLINE
140
NA MESEC
  • OMEJITEV NA 3 POSAMEZNIKE / SKUPINO
  • PERSONALIZIRAN PREHRANSKI NAČRT
  • PERSONALIZIRAN NAČRT TRENINGA
  • PREHRANSKI COACHING
  • MOJA DNEVNA PODPORA
  • 2x TRENING / TEDEN
POPULARNO