OSEBNI TRENING JE BREZ DVOMA

najboljša in najbolj zaželena izbira med vsemi programi, ki jih ponujam, saj nama omogča stik v živo in online. Osebni stik je tisti, ki ti ponuja največjo vrednost tega programa, saj lahko večino problemov odpraviva v živo, kar je najbolj učinkovit pristop. Tako pri treningu kot pri prehrani.

 

Osebni trening ne pomeni štetje ponovitev in pisanje jedilnikov. Že samo ime osebni nam pove, da morajo biti vse  stavri prilagojeni osebi oz stranki. Prilagojene na strankin način življenja, da je delo z njo lahko praktično in predvsem življenjsko. Torej pomembni ste vi.

 

In tega nam jedilniki ne ponujajo. List papirja ali aplikacija, ki bi naj uredila vaš dan iz vidika prehrane, pač ni realnost, ki jo živite. Vaši dnevi so razgibani in so si med seboj 100% različni. Niti en dan ni enak drugemu, ves čas se prilagajate različnim vplivom (služba, družina, razne obveznosti).

 

Utopično  bi bilo pričakovati, da lahko sledite v naprej nastavljenemu jedilniku kot bi se pripravljali na bodybuilding tekmovanje. Vaše življenje  je veliko več kot slepo sledenje urniku in navodilom kaj  boste jedli ob kateri uri.

 

Najbolj pomembna naloga osebnega treninga je ugotoviti kako poteka tvoje življenje, da lahko prehrano in trening uskladiva na način, ki ne prinaša dodatnih obremenitev.

 

Kdo pa si želi dodatnih obremenitev, ko pa nam teh res ne manjka?!

 

Za razvoj prehranske in treninge strategije mi je pomembno vedeti kaj rad/a ješ, kako poteka tvoj dan, kje in s kom delaš (tvoji sodelavci te namreč znajo nehote sabotirati), imaš pošokodbe, ki te lahko omejujeo, koliko izkušnej imaš s treniranje in pa seveda kakšnih so tvoji primarni cilji.

 

Vse to bo namreč vplivalo na prehransko in trening strategijo ter tudi na čas, ki ti je za hrano ter trening na voljo. Bodisi na dober ali slab način.

 

Zame je pomembno, da se dobro spoznava in tako skupaj poiščeva tisti način, ki bo zate najboljši – ne glede na vse trendovske diete in trening programe.

 

 

KAKO BO IZGLEDAL Osebni
trening...

Uvodni sestanek je namenjen ugotavljanju trenutnega stanja. Vedeti moram kaj se je s teboj dogajalo do danes, da lahko sprejmeva odločitev za tvoj prvi korak. To pomeni, da bova spremembe uvajala skupaj, postopoma in od prvega srečanja naprej.

Prvi trening bo služil kot ocena tvojega trenutnega fizičnega stanja. Previrva držo, gibljivost sklepov, premikanje lopatic in zmožnost aktiviranja določenih mišic. Na podlagi ocene pripravim trening program, ki bo zasnovan samo zate.

Po uvodnem sestanku bova ugotovila, kakšen način treniranja bo primeren zate in kolikorat na teden boš opravil/a trening. Sam program bo nastavljen za najmanj 4 tedne. Odvisno od tvojih osebnih ciljev in želj bova program spreminjala, modificirala ali samo dogradila. Tukaj mi je pomembno, da se naučiš izvajati vaje perfektno in pridobiš kontrolo nad svojim telesom.

Morda se sliši kot pisanje kakšnega najstniškega dnevnika, v resnici pa je prehranski dnevnik eden najbolj pomembnih pripomočkov za najino skupno delo. V tega zapisuješ vse kaj poješ in popiješ skozi dan, da imam dovollj podatkov za pripravo boljših načinov prehranjevanja. Tukaj ti bom pokazal tudi nekaj hitrih trikov s katerimi boš svoje cilje dosegel lažje in hitreje.

Ta ebook ti bo pomagal malenkost bolj razumeti osnovne smernice zdrave prehrane. V njem tudi najdeš približno razporeditev tvojih obrokov, ki se bo seveda spreminjala. V knjigi najdeš tudi “priporočeno” hrano in nakupovalni listek, ki ti bo prišparal čas in trud pri nakupovanju hrane. Brez skrbi, še vedno bo moj osebni stik tvoja največeja podpora pri prehrani.

Vsak mesec dobiš novo knjigo receptov v katerih boš našel/la zdrave, enostavne in predvsem okusne recepte za pripravo obrokov.

Moja podpora ti je namenjena prav vsak dan. Še posebej na začetku si predstavljam, da boš imel/a veliko vprašanj preden nama bo uspelo vzpostavit sistem, ki bo deloval na dolgi rok. Kontak bova ohranjala v živo na treningih in preko  Whatsapp pogovora ali klica. Torej na voljo sem ti vsak dan.

2x TEDENSKO

Trening poteka 2x tedensko v GYM24
350
NA MESEC
 • PERSONALIZIRAN NAČRT TRENINGA
 • PERSONALIZIRAN NAČRT PREHRANE
 • MOJA DNEVNA PODPORA
 • PREHRANSKI COACHING
 • ONLINE COACHING
 • PAKET 8 TRENINGOV/MESEC

3X TEDENSKO

Trening poteka 3x tedensko v GYM24
420
NA MESEC
 • PERSONALIZIRAN NAČRT TRENINGA
 • PERSONALIZIRAN NAČRT PREHRANE
 • MOJA DNEVNA PODPORA
 • PREHRANSKI COACHING
 • ONLINE COACHING
 • PAKET 12 TRENINGOV/MESEC
TOP DEAL

Izpolni obrazec in pošlji povpraševanje

"*" indicates required fields

Ime in priimek*
Kaj te zanima?*

V PARU

Trening poteka 2x tedensko v GYM24
400
NA MESEC
 • PERSONALIZIRAN NAČRT TRENINGA
 • PERSONALIZIRAN NAČRT PREHRANE
 • MOJA DNEVNA PODPORA
 • PREHRANSKI COACHING
 • ONLINE COACHING
 • PAKET 8 TRENINGOV/MESEC