Cilj prehranskega coachinga je

poiskati način prehranjevanja, ki je povsem prilagojen vsakemu posamezniku. Običajno si moje stranke to predstavljajo kot neke vrste jedilnik, vendar so z uporabo jedilnikov, skoraj brez izjeme, vsi imeli slabo izkušnjo. List papirja ali aplikacija, ki bi naj uredila vaš dan iz vidika prehrane, pač ni realnost, ki jo živite.


Vaši dnevi so razgibani in so si med seboj 100% različni. Niti en dan ni enak drugemu, ves čas se prilagajate različnim vplivom (služba, družina, razne obveznosti).

Utopično  bi bilo pričakovati, da lahko sledite v naprej nastavljenemu jedilniku kot bi se pripravljali na bodybuilding tekmovanje. Vaše življenje  je veliko več kot slepo sledenje urniku in navodilom kaj  boste jedli ob kateri uri.

 

Zato je prehranski coaching več, veliko več kot zgolj jedilnik…

 

Najbolj pomembna naloga pri prehranskem coachingu je ugotoviti kako poteka tvoje življenje, da lahko prehrano uskladiva na način, ki ne prinaša dodatne obremenitve.

Kdo pa si želi dodatnih obremenitev, ko pa nam teh res ne manjka?!

 

Za razvoj prehranske strategije (to ni jedilnik) mi je pomembno vedeti kaj rad ješ, kako poteka tvoj dan, kje in s kom delaš (tvoji sodelavci te namreč znajo nehote sabotirati), ali veliko potuješ, itd.

 

Vse to bo namreč vplivalo na izbiro hrane in tudi na čas, ki ti je za hrano na voljo. Bodisi na dober ali slab način.


Zame je pomembno, da se dobro spoznava in tako skupaj poiščeva tisti način, ki bo zate najboljši – ne glede na vse trendovske diete tvojih prijateljev.

 

KAKO BO IZGLEDAL PREHRANSKI COACHING...

Uvodni sestanek je namenjen ugotavljanju trenutnega stanja. Vedeti moram kaj se je s teboj dogajalo do danes, da lahko sprejmeva odločitev za tvoj prvi korak. To pomeni, da bova spremembe uvajala skupaj, postopoma in od prvega srečanja naprej.

Morda se sliši kot pisanje kakšnega najstniškega dnevnika, v resnici pa je prehranski dnevnik eden najbolj pomembnih pripomočkov za najino skupno delo. V tega zapisuješ vse kaj poješ in popiješ skozi dan, da imam dovollj podatkov za pripravo boljših načinov prehranjevanja. Tukaj ti bom pokazal tudi nekaj hitrih trikov s katerimi boš svoje cilje dosegel lažje in hitreje.

Ta ebook ti bo pomagal malenkost bolj razumeti osnovne smernice zdrave prehrane. V njem tudi najdeš približno razporeditev tvojih obrokov, ki se bo seveda spreminjala. V knjigi najdeš tudi “priporočeno” hrano in nakupovalni listek, ki ti bo prišparal čas in trud pri nakupovanju hrane.

Vsak mesec dobiš novo knjigo receptov v katerih boš našel/la zdrave, enostavne in predvsem okusne recepte za pripravo obrokov.

Moja podpora ti je namenjena prav vsak dan. Še posebej na začetku si predstavljam, da boš imel/a veliko vprašanj preden nama bo uspelo vzpostavit sistem prehranjevanja, ki bo deloval na dolgi rok. Kontak bova ohranjala v najinem Whatsapp pogovoru, klicev in tudi video klicev, da preveri kako stvari potekajo.

PREDSTAVLJAJTE SI

kakšna bi bila vaša kvaliteta življenja, če bi znali izbirati boljše prehranske odločitve. Kako bolj energično in samozavestno bi se počutili ter navsezadnje kaj bi to pomenilo za vaše bližnje in vaše delo.

MOJA PODPORA

je usmerjena samo v vas. Moj namen je prehoditi to pot z vami. Z vami pasti in se prav tako pobrati, le tako bom zarese vedel kje imate težave.

120
NA MESEC
  • E-BOOK Z VSEMI NAVODILI, PODATKI IN SMERNICAMI
  • MOJA DNEVNA PODPORA
  • PERSONALIZIRAN PREHRANSKI NAČRT
  • SPREMLJANJE NAPREDKA IN NAČRTA

Izpolni obrazec in pošlji povpraševanje

"*" indicates required fields

Ime in priimek*
Kaj te zanima?*